Godsmak utvecklas vidare som en del av Teser Group

2 maj 2024

I dag blev det klart att Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika, Godsmak, får en ny ägare då Teser Group AB tar över ägarskapet från grundarna Tor Nordström och Stellan Sandh samt riskkapitalbolaget Verdane. Genom ägarbytet får Godsmak en stabil och långsiktig ägare som har flera verksamheter inom området mat och möten. 

Godsmak kommer även framöver att ledas av VD Jens Kristiansson och planen nu är att fortsätta satsa på expansion till nya orter och att utveckla erbjudandet ytterligare. ”Det här känns fantastiskt, nu får vi möjlighet att ta ytterligare steg för att utveckla bolaget till nästa nivå. Vi stärker vårt kunderbjudande inom catering och event och kommer under året att lansera ny uppdaterad webbsida för våra kunder. Vi planerar även att kartlägga förutsättningarna för lansering i såväl Skåne som Göteborg.” säger Jens Kristiansson.

Godsmak startades 2007 och levererar sedan dess mat direkt till små och stora företag och kontor i hela Storstockholm. Godsmak erbjuder hela världens kök från ca 100 restauranger och bagerier med allt för frukost, lunch, fika och catering. Alla leveranser sker med budföretag, märkta med Naturskyddsföreningens bra miljöval och en stor del av leveranserna sker med cykel. 

Tor Nordström, en av Godsmaks grundare kommenterar att bolaget får nya ägare: ”Jag och Stellan Sandh har haft en fin resa med Godsmak. Vi lämnade våra operativa roller för några år sedan och att nu få lämna över ägandet till Teser Group känns tryggt, för våra medarbetare, kunder och partners. Vi är stolta över det vi har skapat och ser positivt på framtiden för Godsmak med nya ägare.”

För Teser Group innebär detta ett stort steg i digitaliseringsresan och ytterligare ett steg i att kunna erbjuda helhetslösningar för mat och möten till företag i de regioner där företaget har verksamhet. ”Vi är imponerande av Godsmaks verksamhet och hur de med sitt starka kundfokus och med modern teknik har utvecklat denna marknad i Stockholm. En tjänst som vi nu vill vara med och ta till fler orter”, säger Martin Sandgren, Styrelseordförande i Teser Group.

Läs mer om tjänsten på www.godsmak.se

Pressrelease bild logo ver 2