Eatery expanderar med ytterligare en Eatery Garden – öppnar i samarbete med voco hotel i Kista

4 september 2024

Eatery Sverige fortsätter sin expansion. Den 2 september öppnades dörrarna till en ny Eatery Garden i samarbete med voco Stockholm Kista hotel, som är en del av InterContinental Hotels Group (IHG), världens största hotellföretag mätt i antal rum.  

Denna nya satsning markerar ett spännande steg framåt för vår verksamhet och erbjuder en mångsidig matupplevelse i en dynamisk och grönskande miljö. Den nya Eatery Garden kommer att erbjuda något för alla tillfällen, med ett omfattande utbud som inkluderar frukost, lunch, à la carte, bar och möjligheter för events.

Vi är otroligt stolta över att öppna ytterligare en Eatery Garden, denna gång i samarbete med voco. Vår ambition är att skapa en plats där gästerna kan njuta av utsökt mat och dryck, oavsett om det är en avslappnad frukost, en affärslunch, en SPA-helg eller en middag med vänner och kollegor. Extra spännande är att det blir vår första restaurang med bordsservering även på lunchen, vilket vi tror kommer vara uppskattat av hotellets gäster och som också bli ett bra tillskott till restaurangutbudet i Kista” säger Sara Phillips som är VD för Eatery.

I samarbete med voco Stockholm Kista, som är kända för sitt moderna och hållbara hotellkoncept, har Eatery skapat en unik Eatery Garden som harmoniserar med vocos filosofi om kvalitet, komfort och omtanke. Den gemensamma visionen är att erbjuda både hotellgäster och de som bor och jobbar i området en inbjudande miljö där de kan koppla av och njuta av förstklassig mat och service.

”Det är fantastiskt att vi tillsammans med Eatery är med och bidrar till utvecklingen av Kista genom etableringen av två starka varumärken. På voco Stockholm Kista, det första hotellet inom IHG som öppnar i Sverige, kommer vi att leverera en högklassig och lekfull hotellupplevelse för både affärs- och privatresenärer, där vi genom att kombinera tradition och innovation skapar en destination som kommer att inspirera och överraska. Vi är så glada att öppna tillsammans med Eatery som vi tillsammans med kommer att utforska nya sätt att skapa unika och minnesvärda upplevelser för våra gäster” säger Niclas Stjernström, General Manager på voco.

Den nya Eatery Garden kommer att vara en plats för både affärsmöten och sociala sammankomster, med flexibla utrymmen för events och sammankomster av alla slag. Baren erbjuder ett brett utbud av drycker, från noggrant utvalda viner till innovativa cocktails, perfekt för att avsluta dagen eller för att fira något speciellt.

Adressen för nya Eatery Garden och voco hotell är Torshamnsgatan 39 i Kista.

För mer information, vänligen kontakta:

Sara Phillips, VD, sara.phillips@eatery.se

DSC04578 voco eatery